Restauració de material

A poc a poc l’element analògic i fotoquímic és substituït pel sistema digital. Aquests nous sistemes influeixen en la producció i distribució de pel·lícules o qualsevol altre format d’imatge o àudio. Com a conseqüència, els criteris d’arxiu i els processos de restauració no són una excepció.

La restauració del seu material és necessària per preservar-lo.

El nostre servei de la restauració li ofereix reparar gran part dels problemes. Aquests problemes solen ser deguts a la deterioració del temps, a treballs emmagatzemats en suports analògics, fotoquímics o fins i tot arxivats amb deficiències.

Disposem de solucions per als problemes del seu material, causats per la pols incrustada, brutícia, rascades, pèls o esquinçaments. També oferim la possibilitat de reparar salts de tele-cinema, fluctuació de fase o empalmaments mal realitzats.

Així com les distorsions geomètriques, eliminació de parpelleig zonal, correccions d’obertura o desenfocament.

Al costat de la nostra solució de reparació de material, disposem d’un sistema per a la correcció de color causat, per exemple, per l’esvaïment a l’emulsió de la pel·lícula.

També podem eliminar una gran part del gra de la imatge o del soroll causat per l’enregistrament amb un guany molt alt o en situacions de baixa lluminositat.

En Tucan Media® disposem de sistemes de restauració aplicant tecnologia I.A. Fem servir els millors algoritmes de reducció de soroll, correcció de color i estabilització d’imatge.

Necessita assessorament?

Consulteu-nos per veure com li podem ajudar.