Tucan Media

Aportem un valor afegit al seu negoci.

Gràcies al constant desenvolupament des dels nostres inicis el 2014, Tucan Media® s’ha consolidat com una gran empresa dins del sector de la televisió. A Tucan Media® ens hem especialitzat en les àrees de broadcast, masterització, conversió, restauració, post producció, cinema digital i en el creixent món de l’streaming en directe.

El nostre equip permet oferir-li una solució i servei global. Els especialistes de Tucan Media® són dinàmics, actius i estan en constant millora i evolució. A més d’estar compromesos amb la satisfacció total dels nostres clients.

Li oferim els nostres coneixements, assessorament qualificat i solucions a les seves necessitats. A més, li oferim una comunicació continuada, gran flexibilitat i el nostre servei post venda per resoldre qualsevol dubte o problema. Estem preparats per als nous canvis que hi haurà en el futur del sector audiovisual.

Ens adaptem a qualsevol projecte que necessiti els nostres serveis, des d’un autònom a una gran companyia.

Li oferim un servei personalitzat i ajustat a les seves necessitats, per complex que sigui.

Les seves necessitats es convertiran en casos d’èxit. El nostre compromís es basa en la fidelització dels nostres clients, treballem amb materials i suports de la millor qualitat, amb total garantia, completament personalitzat i complint els terminis de lliurament. El nostre sistema de treball ofereix una gran reducció en els temps de lliurament i costos dels nostres serveis.

El sector audiovisual,  està creixent constantment i de forma exponencial,  oferint una gran capacitat de comunicació amb una inversió reduïda. Gràcies a la nostra dilatada experiència en el sector, el coneixement dels nostres especialistes i les aliances estratègiques de Tucan Media® amb els principals fabricants i desenvolupadors d’aplicacions de software i hardware, ens podem ajustar a les seves necessitats i pressupostos.

Des de Tucan Media® li oferim l’última tecnologia, el millor equip i un òptim servei de gestió per als seus treballs.

La nostra cartera de clients demostra, gràcies a la seva fidelitat i confiança, una reputació líder a tot el país dins dels camps de la masterització, control de qualitat i servei de lliurament.

Personalització​

Ens adaptem al seu projecte per complex que sigui.

Resultats​

Rebrà el seu material amb total garantia.

Timing​

Complirem els terminis de lliurament.

Estalvi

El nostre workflow ens permet oferir una reducció de costos significativa