Cinema Digital

DCP (Digital Cinema Package) és un dels estàndards de projecció de cinema digital. És un paquet que inclou diversos arxius estructurats i que permeten programar un únic DCP. Aquests DCP inclou la pel·lícula amb els diferents àudios i els subtítols, necessaris perquè aquesta es pugui projectar sense problema.

Encriptació i seguretat del DCP.

Hi ha diferents nivells d’encriptació i protecció per les seves pel·lícules, curtmetratges, anunci, etc.

El KDM (Key Delivery Message) és la clau requerida per reproduir una pel·lícula encriptada quan es crea un DCP. Cada KDM habilita una versió de la pel·lícula per reproduir-la en una sala de cinema en concret. A més, al KDM es poden indicar uns dies determinats i fins i tot unes hores en concret per a la reproducció del contingut del DCP.

El nostre equip li ofereix una solució completa i ajustada a les seves necessitats.
Ens podem encarregar de realitzar la masterització i versionat del DCP (Digital Cinema Package) Interop / SMPTE en diferents resolucions.
A més, li podem crear un Màster DCDM (Digital Content Distribution màster) o Màster DCP (Digital Content Package).
Tots els nostres projectes DCP es creen dins de la normativa DCI, perquè no tingui problemes de reproducció en qualsevol cinema. Les nostres estacions de treball podran crear i gestionar els DCP, sense problemes, segurs i d’una forma ràpida.
També, des de Tucan Media® gestionem i creem les KDM dels seus DCPs.

I com a complement li podem gestionar les còpies físiques i distribució electrònica mundialment.

Necessita assessorament?

Consulteu-nos per veure com li podem ajudar.